۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

تازه‌ترین آمار تلفات زمین‌لرزه شدید مغرب؛‌ ۴ هزار کشته و زخمی تاکنون

وزارت کشور مغرب اعلام کرد که تعداد قربانیان زمین‌لرزه شدید در این کشور به ۲۰۱۲ کشته و ۲۰۵۹ زخمی افزایش پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت کشور مغرب بامداد یکشنبه اعلام کرد که تعداد قربانیان زمین‌لرزه شدید روز شنبه در این کشور به ۲۰۱۲ کشته و ۲۰۵۹ زخمی افزایش پیدا کرده است.

 

سازمان زمین شناسی آمریکا بامداد شنبه اعلام کرد که زمین‌لرزه‌ مرگبار و بی‌سابقه‌ای به قدرت ۶.۸ ریشتر در عمق ۸ کیلومتری زمین در نزدیکی منطقه تفریحی «اوکایمدن» رخ داد. این منطقه در کوه‌های اطلس واقع شده و حدود ۷۵ کیلومتر با شهر مراکش، چهارمین شهر بزرگ کشور مغرب فاصله داشت.

 

شبکه «الجزیره» به نقل از مدیر مرکز ملی ژئوفیزیک مغرب گزارش داد: «ما متوجه پس لرزه‌هایی در مجاورت کانون زمین‌لرزه شدیم و در حال بررسی فراوانی آنها هستیم. شدت این زمین‌لرزه قابل توجه بود و کارشناسان را غافلگیر کرد زیرا قبلاً چنین چیزی ثبت نشده بود».

 

بامداد یکشنبه همچنین بانک جهانی اعلام کرد که حمایت کامل خود را از مغرب در پی این زلزله ارائه کرده و تمرکز آنها در این مرحله حمایت از مردم این کشور برای سپری کردن عواقب این فاجعه است.

 

سازمان جهانی بهداشت در بیانیه‌ای اعلام کرد که زمین‌‌لرزه شدیدی که مغرب را لرزاند، ۳۰۰هزار نفر را در این کشور و مناطق اطراف آن تحت تأثیر قرار داد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار